Támogatók, partnerek

 • AAM consulting

  Az AAM Consulting Magyarország vezető-, 11 országban 1500-at is meghaladó sikeres projektjével a régió egyik meghatározó független tanácsadó cége. A Csoport legrégebbi pillérét adó AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. története 1994-re nyúlik vissza. A céget a nagyberuházások professzionális kezelése, a regionális helyismeret és az egyedi kivitelezések, alkalmazásfejlesztések teszik regionálisan is sikeressé. A 2003-ban részvénytársasággá alakult vállalat a tudatos regionális terjeszkedés jegyében 2005-ben alapította meg a ma már elismert piaci szereplőként működő romániai leányvállalatát, az S.C. AAM Management Information Consulting S.R.L.-t. Az ötéves CEE regionális tapasztalattal rendelkező vállalat legújabb irodáját 2009-ben, Zágrábban nyitotta meg. Az AAM elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás irányában; a cég CSR tevékenysége részeként segítette 2009-ben a Rosszcsont Alapítvány létrehozását és azóta is az Alapítvány stratégiai partnere.

 • Carussel Group

  Carusselgroup

  A Carussel Group mindig is a jó hangulatról volt híres. Ugyan nincs nálunk masszázsszalon, vagy koktélbár az irodában, van viszont normális hangnem és sok közös program.

  Munkatársaink kiválasztásánál nemcsak a szakmai felkészültséget vizsgáljuk, hanem azt is illeszkedik-e majd a közösségbe, képes lesz-e követni az általunk elvárt viselkedési mintákat.

  Büszkék vagyunk, hogy mi készíthettük el a Rosszcsont Alapítvány weboldalát, ezzel is támogatva, hogy minél többen minél többet tudjanak a gyermekkori reumatikus betegségekről.

 • Eurorisk Kft.

  Eurorisk Kft.

  Az Eurorisk független biztosítási alkuszcég, az MKB-Euroleasing cégcsoport tagja. Alkuszként - az ügyfél érdekeit képviselve - nemcsak a fellelhető biztosítási módozatok közül segít a legmegfelelőbb kiválasztásában, hanem a megbízó igényeinek megfelelő egyedi konstrukciók kidolgozására is vállalkozik. Az Eurorisk hét ügyfélszolgálati irodájában 50-nél is több munkatárssal gondoskodik ügyfelei magas szintű kiszolgálásáról. Ezenfelül egy speciális értékesítési csatorna keretében, országszerte csaknem 200 gépjármű-kereskedésben, valamint közel 80 vállalkozó biztosítási brókerünkön keresztül érhetőek el az Eurorisk biztosítási szolgáltatásai.
  A biztosító társaságok egy helyen.
  www.eurorisk.hu

 • MALÉV

  MALÉV

  www.malev.hu

 • Alexandra Online

  MALÉV

  www.alexandra.hu

 • Top Broker Hungary

  MALÉV

  www.topbroker.hu

 • Book Cafe

  MALÉV

 • Hajas Szalonok

  MALÉV

  www.hajas.hu

Támogatók, partnerek

Minden, amiről tudni érdemes...