Regisztráció, belépés

• Belépés

Ha a fórumon hozzá kíván szólni az aktuális témákhoz, kérjük regisztráljon és lépjen be oldalunkra.

• Regisztráció

Feltételeket elfogadom

Adatvédelmi feltételek X

A személyes adatok rendelkezésre bocsátásáról szóló nyilatkozat.

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: Adatvédelmi Törvény) 5. § (1) bekezdése, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (1) bekezdése alapján kifejezetten hozzájárulok a jelen nyilatkozatban megadott személyes adatainak a Rosszcsont Alapítvány, mint adatkezelő adatbázisába való felvételéhez, és azoknak a jelen nyilatkozatban meghatározott célból felhasználása és kezelése és adatfeldolgozók részére való továbbítása érdekében.
Az adatkezelés célja, hogy a Rosszcsont Alapítványtól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapjak az alábbi tartalommal:

• termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó reklámok, ajánlatok, egyéb promóciós anyagok,
  • a fenti termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos finanszírozási és biztosítási szolgáltatásokra vonatkozó reklámok, ajánlatok, egyéb promóciós anyagok.

A kereskedelmi célú tájékoztatókat az alábbi formákban kaphatom: szórólap, e-mail, SMS, MMS, statisztikai és/vagy minőségi közvélemény-kutatás, felmérés.
A nyilvántartott adatok kezeléséről tájékoztatást kérhet, kérheti azok helyesbítését és amennyiben a továbbiakban nem kívánja, hogy az Ön részére a fentieknek megfelelő kereskedelmi célú tájékoztatókat küldjenek, írásban bármikor indokolás nélkül eljuttathatja a jelen hozzájárulást visszavonó nyilatkozatát az alábbi e-mail címre: info@rosszcsont.hu.

Regisztráció, belépés